Mangler du inspiration til maden derhjemme? Læs med her!

I en travl hverdag er det ofte den spændende aftensmad, som vi skipper. Det er der ikke tid til. Derfor bruger vi i stedet de sædvanlige opskrifter, eller vi køber usund takeaway. Det er rigtigt ærgerligt, især hvis du prøver at leve sundt. Desuden er det ret kedeligt altid at skulle spise de samme retter, eller måske bare kun spise rugbrød, fordi du ikke har tid til andet. Derfor skal du læse med her, og få det helt store tip til, hvordan du får lavet ny, spændende og sund mad til din hverdag. Hvor du også får tid til det. 

Det store problem: der er ikke tid til madlavning i hverdagen 

Du kender det sikkert godt. Det er hverdag, og du ser endnu engang, at du laver det samme mad igen og igen. Det er det samme måltid, som du lavede i sidste uge. Sikkert den samme hakkebøf med kogte kartofler eller måske kyllingebryst med en lille salat til? Det er lækkert, men til gengæld også ret kedeligt at spise igen og igen. Der skal mere spændende mad til. Til gengæld er det rigtigt svært at få tid til at finde på spændende mad. Du skal først og fremmest i gang med at finde den helt rette nye opskrift. Herefter skal du købe ind. Du finder måske en spændende italiensk eller asiatisk ret, hvor du skal på jagt efter de helt rette ingredienser. Det betyder, at du skal i flere forskellige butikker for at finde den rette ost eller krydderi. Når du har været i de fire til fem forskellige butikker, skal du nu til at lave maden. Det tager gerne et par timer, når du skal i gang med at lave en lækker norditaliensk ret. samtidig skal du lige finde tid til at at hente børn, aktivere dem, gøre lidt rent, tjekke mails, slappe af og meget mere. 

Løsningen på det store problem: Måltidskasser

Løsningen der gør, at du kan få spændende og ny mad i hverdagen er: Måltidskasser. Med måltidskasser får du enten råvarer og ingredienser eller færdiglavet mad leveret direkte til døren. Du skal ikke bekymre dig om at handle ind, du skal bare forberede lidt mad. Du skal heller ikke bøvle med at finde på noget spændende mad, eller du skal bruge lang tid på det. Der findes i dag et væld af forskellige slags måltidskasser. Det kan være nogle der er lavet ud fra det faktum, at det er til en børnefamilie. Det er altså hvor maden er børnevenlig, og børn måske endda også kan være lidt med i madlavningen. Du kan også få en måltidskasse der er lavet dig dig, der prøver at spise grønnere og dermed også mindre kød. Det kan for eksempel være en kasse med flexitarmad, vegetarmad eller vegansk mad. Du kan også finde kasser ud fra din diæt, hvis du for eksempel spiser glutenfrit, laktosefrit eller måske endda low carb high fat. Der findes endda også specifikke kasser der hedder “fitnesskasser”, til dig der prioriterer en masse protein.